image-1 image-2 image-3 image-4

Estimades famílies, us volem donar la benvinguda al nou curs 2021/22.

Aquest curs la metodologia per inscriure als infants i joves ha canviat. Les instruccions per poder fer la inscripció són:

1. Accedir al formulari d'inscripcions, on haureu d’omplir amb les dades personals que es demanen:

2. A mesura que aneu omplint el formulari, us enviarem la fitxa d’inscripció omplerta perquè la signeu a paper o digitalment (els tres apartats).

3. Reenviar la fitxa signada i fer l’ingrés al número de compte de l’esplai indicant al concepte el nom i el nº de fitxa d’inscripció.

 

Per aquelles famílies que tingueu dificultats a l’hora de fer la inscripció, el dissabte 2 d’octubre es realitzaran les inscripcions de manera presencial al despatx de l’esplai, tant a les 16:00h com a les 19:00h, entrant per la porta de Carrer Picasso.

Preguem NO deixeu per l’últim dia fer les inscripcions (hi ha places limitades per seccions).

Què heu de portar:

- Una fotocòpia de la cartilla de la seguretat social. (No és necessari, si ja la tenim)

- Una fotocòpia de la cartilla de vacunacions. (Només si hi ha actualitzacions)

- El preu de la inscripció: 45€. (35€ per a segons germans). 

 L'inici de l’Esplai serà el dissabte 2 d’octubre a les 16:00h.

 

Us recordem:

El primer dia d'Esplai, 2 d’octubre a les 18:00, realitzarem la reunió informativa, on explicarem tots aquells aspectes importants a tenir en compte durant el curs 2021/22. També donarem resposta a totes aquelles preguntes i dubtes que tingueu.

Accés privat

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.

Esplai Arrels

Centre Juvenil Salesians Sant Boi

  • C\ Salvador Allende, 6
  • Sant Boi de Llobregat
  • Tel: 936 543 007
  • Correu-E: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.