image-1 image-2 image-3 image-4

L'estiu és el moment perfecte per gaudir amb els teus amics i també per fer noves amistats! Tant si els teus amics marxen de vacances i no saps què fer a casa com si esteu tots, però sempre feu el mateix, Estiu Jove pot ser la vostra solució!

Apunta't i podreu viure moltes aventures, fer activitats que no coneixíeu, refrescar-vos a la piscina dos dies a la setmana i sortir fora d'excursió a llocs que ni us imagineu!


*De 1r a 4t d'ESO.

*Horari: de 10:00 a 13:00 els dilluns, dimarts, dijous i divendres i de 9:00 a 17:00 els dimecres.

Del dilluns 27 de juny al divendres 22 de juliol


Quota:
65€ - 1 setmana
120€ - 2 setmanes
180€ - 3 setmanes
210€ - 4 setmanes

NOTA: Si ja has estat apuntat a l'estiu del 2019, 2020 o 2021, pots fer la teva inscripció via correu-e a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom i cognoms de la persona a inscriure. Quan rebem la sol·licitud, et farem arribar la fitxa d'inscripció.

Accés privat

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.

Esplai Arrels

Centre Juvenil Salesians Sant Boi

  • C\ Salvador Allende, 6
  • Sant Boi de Llobregat
  • Tel: 936 543 007
  • Correu-E: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.