Adolescents, el passat dissabte, vam ajudar a Joves per enllestir tot per a la Fira de la Puríssima.

Hem pintat les caixes de fusta, on col·locaran totes les galetes que vendran pel seu projecte!

A Mitjans, dissabte ens va tocar a la nostra ruleta RECICLEM! Al principi, tots vam pensar quin rotllo.... però, durant la tarda, vam anar descobrint que reciclar pot arribar a ser molt divertit!! Per tant, vam gaudir d'un súper joc per aprendre a reciclar bé i després, vam construir el nostre animalet amb tot el material!!

D'altra banda, Joves segueix molt enfeinat!! Aquesta setmana han començat a fer la decoració de les galetes, amb les mans ben netes, vam estar treballant el fondant fent tot de figuretes i dissenys per col·locar-los a les galetes. Un cop acabades, ja només calia ficar-les a les bossetes. Després d'una tarda molt ben treballada, estem molt engrescats i tenim moltes ganes de posar la nostra parada a la Puríssima!!

Els Petits vam rebre un correu electrònic de la Lucy, una amiga del nostre estimat Snoopy. Ens va ensenyar alguns dels seus jocs preferits, com ara l'aranya, el joc dels paquets... També, ens va dir que li agrada molt dibuixar, i això vam fer! Per parelles, vam resseguir la silueta del nostre company i després, cadascú es va dibuixar els ulls, el nas, la boca... Al acabar la tarda, vam poder afirmar que a Petits hi ha uns grans artistes en potència!

Per últim, Grans vam convidar la Roser, la mare de l'Anartz, per fer un súper taller de cupcackes!! Per tant, ara que va arribant el Nadal, vam fer un arbre molt dolç, el vam decorar i, tot i que, vam decidir menjar-lo a casa, ja ens vam llepar els dits durant la tarda!!

 
 
 

Últims Posts

Festa Inici de curs 2019-20

Vacances, calor, viatges, aficions, festes... l’estiu sempre ens deixa amb bon sabor de boca, però amb ganes de més. I amb aquestes ganes de més, de molt més, vam arribar el dissabte a l’Esplai per començar l’any d’una manera inoblidable. Abans de començar amb la festa i la descoberta dels monitors de cadascuna de les seccions, vam tenir una estona per fer el que volguéssim. 

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco?