L’últim cap de setmana va ser Carnaval i nosaltres no vam poder deixar de celebrar-ho a l’esplai! Per això, el dissabte vam gaudir d’una tarda molt divertida i teatral on, a més, vam poder veure disfresses de tot tipus.

La originalitat dels nens i nenes de l’esplai va quedar patent en una tarda plena de color: des de princeses i prínceps fins a súperherois i súperheroïnes -passant per tot tipus de personatges i éssers originals- van anar arribant al pati amb moltes ganes de passar-s’ho bé.

Els monitors no es van quedar pas enrere, ja que tots ells anaven de diferents emocions (com a la pel·lícula d’Inside Out): ira, tristesa, fàstic, por i alegria. Diuen que tot té un perquè, i només començar la tarda vam descobrir el perquè d’aquelles disfresses. I és que les emocions del Chispy, tal com vam poder veure a les bones tardes abans de començar les activitats, s’havien barallat i havia passat una cosa terrible: durant la discussió, la ira havia esborrat totes les illes on es trobaven els records del Chispy. Va ser llavors quan ens van demanar a tots els nens, que havíem vist el que havia passat, que els ajudéssim a reconstruir-les.

I com no podia ser menys, tots ens vam esforçar de valent durant tota la tarda per poder anar reconstruint les illes dels records de Petits, Mitjans, Grans, Adolescents, Joves, Espai Jove i Monitors.

Cadascú de nosaltres vam anar passant per les diferents activitats que hi havia: l’Stop abraçades, balls, l’Scrabble de les emocions, el conta contes, el mocador, mímica i l’aranya. Cada cop que participàvem en una de les activitats havíem de ficar-nos en el paper d’una de les emocions, i quan superàvem la prova aconseguíem un record de l’emoció que havíem interpretat. D’aquesta manera, entre tots vam anar aconseguint records de totes les emocions i portant-los a les diferents illes per poder-les reconstruir.

Un cop vam acabar, vam tornar al teatre i vam poder veure de nou com les emocions parlaven entre elles, però aquest cop no discutien. Després de la por que havien passat en veure totes les illes destruïdes i de l’esforç de tots per aconseguir nous records pel Chispy, s’havien adonat que cadascuna de les emocions era necessària a la seva manera. 

Últims Posts

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.

Castanyada i panellets 2017

El passat cap de setmana vam tornar a reunir-nos tots junts per celebrar una coneguda festa com és la Castanyada. No podíem deixar d’aprofitar un dels nostres dissabtes per muntar una festa com només nosaltres sabem fer: gaudint de la companyia i treballant de valent per acabar compartint tots els millors moments de la tarda.

Festa Inicial 2017/18

Fa un parell de dissabtes vam poder retrobar-nos amb tots aquells companys, amics i monitors als que no veiem des de l’últim dia d’esplai, abans de l’estiu. I com no podia ser d’una altra manera, ho vam fer rient i gaudint d’una gran tarda a l’estil Esplai Arrels. 

Alícia i el Petit Príncep - Cap setmana Pares i Mares 2017

Com no podia ser menys, el cap de setmana de colònies amb els pares i mares va ser ple de diversió, teatre, jocs, activitats, molts riures i, a més, moltes històries per explicar més endavant. Ja és tradició, vam arribar a l’esplai i un cop ja hi érem tots vam saludar-nos amb unes abraçades i somriures que ja deixaven veure el que viuríem aquells dos dies:

Carnestoltes Inside out 2017

L’últim cap de setmana va ser Carnaval i nosaltres no vam poder deixar de celebrar-ho a l’esplai! Per això, el dissabte vam gaudir d’una tarda molt divertida i teatral on, a més, vam poder veure disfresses de tot tipus.