Fa un parell de dissabtes vam poder retrobar-nos amb tots aquells companys, amics i monitors als que no veiem des de l’últim dia d’esplai, abans de l’estiu.

I com no podia ser d’una altra manera, ho vam fer rient i gaudint d’una gran tarda a l’estil Esplai Arrels. 

Durant els jocs i dinàmiques que vam fer va quedar patent com es mantenia el genial ambient amb el que vam marxar de vacances. I també es va notar com tots havíem trobat tant a faltar aquestes hores que casa dissabte dediquem a aprendre, parlar, córrer i no parar de riure.

Des d’un primer moment el retrobament va ser emotiu, amb una acollida plena d’abraçades, divertides i boniques històries d’un estiu que ja ha acabat i molts jocs i carreres per demostrar que seguim estant en forma. A més, com cada any, vam trobar gent nova a l’esplai. I quina millor acollida els podíem fer aprofitant les bones tardes per conèixer-los i explicar-los tot allò que esperàvem d’ells durant aquest nou curs.

Però no creureu que tota la tarda va ser igual de tranquil·la, no? Ni pensar-ho! Perquè aleshores se’ns va presentar un gran misteri: algú havia robat les llistes de les seccions i els monitors que hi estarien, i havíem de trobar-les entre tots. Així, des dels més petits als més grans ens vam endinsar en un munt de proves que formaven un Cluedo gegant. A mida que anàvem superant tot el que se’ns posava per davant, anàvem rebent pistes que ens apropaven cada cop més als culpables.

I oi tant que vam aconseguir desxifrar el misteri! Quan va arribar el moment, i vam anar reunint pistes i deduccions entre els diferents grups d’investigació, no els hi va quedar més remeis que confessar-ho tot. I no només havien robat les llistes, sinó que a més les havien amagat per tot el pati per tal que no les trobéssim.

Així que, de nou, ens vam posar a córrer i a buscar-les per tot el pati. Entre tots va ser molt fàcil i ràpid: on no hi arribava un, hi arribava un altre. Vam aconseguir totes les peces i, finalment, vam poder veure quines eren les seccions definitives, quins serien els nostres companys i els nostres monitors durant tot el que esperem que serà un any fantàstic.

Després de tota la intriga i la tensió i d’haver-nos conegut encara millor que abans, vam poder passar una estona amb la nostra secció. I, finalment, per si encara havíem de dir-nos més coses o per si encara ens quedaven ganes de passar-nos-ho bé, vam compartir un pica-pica entre tots abans de marxar de l’esplai sabent que el següent dissabte ens tornaríem a retrobar.

Últims Posts

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.

Castanyada i panellets 2017

El passat cap de setmana vam tornar a reunir-nos tots junts per celebrar una coneguda festa com és la Castanyada. No podíem deixar d’aprofitar un dels nostres dissabtes per muntar una festa com només nosaltres sabem fer: gaudint de la companyia i treballant de valent per acabar compartint tots els millors moments de la tarda.

Festa Inicial 2017/18

Fa un parell de dissabtes vam poder retrobar-nos amb tots aquells companys, amics i monitors als que no veiem des de l’últim dia d’esplai, abans de l’estiu. I com no podia ser d’una altra manera, ho vam fer rient i gaudint d’una gran tarda a l’estil Esplai Arrels. 

Alícia i el Petit Príncep - Cap setmana Pares i Mares 2017

Com no podia ser menys, el cap de setmana de colònies amb els pares i mares va ser ple de diversió, teatre, jocs, activitats, molts riures i, a més, moltes històries per explicar més endavant. Ja és tradició, vam arribar a l’esplai i un cop ja hi érem tots vam saludar-nos amb unes abraçades i somriures que ja deixaven veure el que viuríem aquells dos dies:

Carnestoltes Inside out 2017

L’últim cap de setmana va ser Carnaval i nosaltres no vam poder deixar de celebrar-ho a l’esplai! Per això, el dissabte vam gaudir d’una tarda molt divertida i teatral on, a més, vam poder veure disfresses de tot tipus.