image-1 image-2 image-3 image-4

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Així, ens vam disposar a conèixer entre tots qui serien els monitors de cada secció durant aquest any. I com fer-ho millor que amb una activitat a l’estil Esplai Arrels? A la bona tarda ja ens van fer pensar una mica en diverses coses: tant monitors com infants de l’esplai som molt diferents, tenim punts forts i punts febles, però sempre aconseguim el que ens proposem perquè gràcies a treballar junts ens complementem!

Durant tota la tarda se’ns va plantejar què és necessari per poder aprofitar de la millor manera les capacitats de cadascun de nosaltres. Gràcies a l’activitat que se’ns va proposar vam poder conèixer una mica millor a tots els monitors, i així veure com cadascuna de les seccions estava preparada per aconseguir que aquest any sigui genial en tots els aspectes.

La música, la lògica, la comunicació, el ball, els esports, el moviment... Poc a poc vam anar coneixent els nostres talents amb les diferents proves que vam anar superant. Al llarg de la tarda, on no arribava un, ho feia un altre, i així tots junts podíem superar qualsevol cosa!

Un cop acabades aquestes activitats, entre tots vam anar descobrint quins serien els nostres monitors a la secció. Somriures, abraçades, crits, converses... Tot allò és el que es veia després de compartir la tarda entre tots per aconseguir un objectiu comú.

Després de tota la intriga i la diversió, de tots els jocs i activitats, d’haver-nos conegut millor tant a nosaltres mateixos com als companys, vam passar una estona amb la nostra secció. I com cada tarda, acabàvem tots junts berenant i parlant de tot el que volíem amb companys, amics i monitors. Al final, vam marxar cap a casa cansats però amb moltes ganes de començar oficialment amb la nostra secció el dissabte que ve.

 
 
 

Accés privat

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.

Esplai Arrels

Centre Juvenil Salesians Sant Boi

  • C\ Salvador Allende, 6
  • Sant Boi de Llobregat
  • Tel: 936 543 007
  • Correu-E: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.