El passat dissabte vam donar una gran benvinguda a les festes amb un increïble festival de Nadal! Tant les seccions com les famílies i els monitors portàvem dues setmanes deixant-nos la pell pensant i assajant les nostres actuacions i, gràcies a l’esforç de tots i totes, el resultat no va poder ser millor.

Diuen que el món pot ser un gran teatre i que la vida pot ser una gran obra... Igual que de la vida, de les obres es poden extreure i aprendre moltes coses, i nosaltres ho vam demostrar! Entre tots els monitors vam fer una gran actuació on va quedar patent la importància de la família i de tota aquella gent que ens importa, i no només al Nadal sinó durant tot l’any i durant tota la vida.

Però no creieu que tot el festival va ser tranquil·litat i reflexió, perquè també hi van haver balls, disbauxa, riures i, sobretot, molta màgia! De fet, entre acte i acte cadascuna de les seccions vam anar sortint a l’escenari per demostrar a l’esplai tot el que havíem preparat les dues setmanes anteriors. Va començar Petits omplint tant l’escenari com el públic de tendresa, moviment i alegria al ritme de Can’t Stop the Feeling de Justin Timberlake. Tot i que els més menuts havien deixat el llistó molt alt, Espai Jove no es va quedar enrere mostrant una gran coordinació i molta diversió ballant un mix de cançons fet per ells mateixos. I no us penseu pas que les mares es van quedar enrere, perquè van arribar amb molt amor, força i jovialitat per dedicar-nos a tots un gran ball de la cançó Happy.

Després van arribar Gran per trencar una mica la dinàmica de danses i sarau, i ens va delectar amb una actuació molt moguda i divertida on vèiem com -fent gala del que han après durant tot el trimestre- es convertien en astronautes i exploraven l’espai exterior fins arribar a la lluna al ritme de Dancing in the Moonglight. Mitjans, per la seva banda, va decidir sorprendre’ns amb trucs de màgia fets amb cartes, gots i mitjons mentre sonava Magic de Selena Gómez. Ho van fer tant bé que la resta encara ens estem preguntant quina era la trampa!

Després d’una pausa on vam poder sortir a prendre l’aire o el que necessitéssim, Joves va aprofitar per fer el sorteig on, com cada any, dues afortunades es van emportar un pernil i un formatge. I just a continuació, sense deixar que ningú s’avorrís, Adolescents va pujar a l’escenari per motivar-nos a tots donant una classe de zumba amb la cançó Madre Tierra de Chayanne. I la secció dels més grans de l’esplai no podia ser menys, i va aconseguir treure’ns a tots molts riures i somriures en sortir i fer una lluita de ball (entre nois vestits de noies i noies vestides de nois!) amb Chip Thrills de Sia. No sabem dir ben bé qui va guanyar al ball, però si que podem dir que tots vam guanyar en poder gaudir de tot el treball i les actuacions dels membres de l’esplai.

Finalment, els monitors vam voler correspondre a tot el treball i l’esforç dedicat per tots en aquest festival, i vam ballar un remix de diverses cançons amb moltíssimes ganes i il·lusió. Com podem veure, no podíem començar millor les festes ni acomiadar millor l’any que fent-ho tots junts en un gran festival com el de dissabte. Així que ja només ens queda donar les gràcies a tots els que ho vau fer possible i desitjar-vos unes felices festes!om podem veure, no podíem començar millor les festes ni acomiadar millor l’any que fent-ho tots junts en un gran festival com el de dissabte. Així que ja només ens queda donar les gràcies a tots els que ho vau fer possible i desitjar-vos unes felices festes!