Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Així, ens vam disposar a conèixer entre tots qui serien els monitors de cada secció durant aquest any. I com fer-ho millor que amb una activitat a l’estil Esplai Arrels? A la bona tarda ja ens van fer pensar una mica en diverses coses: tant monitors com infants de l’esplai som molt diferents, tenim punts forts i punts febles, però sempre aconseguim el que ens proposem perquè gràcies a treballar junts ens complementem!

Durant tota la tarda se’ns va plantejar què és necessari per poder aprofitar de la millor manera les capacitats de cadascun de nosaltres. Gràcies a l’activitat que se’ns va proposar vam poder conèixer una mica millor a tots els monitors, i així veure com cadascuna de les seccions estava preparada per aconseguir que aquest any sigui genial en tots els aspectes.

La música, la lògica, la comunicació, el ball, els esports, el moviment... Poc a poc vam anar coneixent els nostres talents amb les diferents proves que vam anar superant. Al llarg de la tarda, on no arribava un, ho feia un altre, i així tots junts podíem superar qualsevol cosa!

Un cop acabades aquestes activitats, entre tots vam anar descobrint quins serien els nostres monitors a la secció. Somriures, abraçades, crits, converses... Tot allò és el que es veia després de compartir la tarda entre tots per aconseguir un objectiu comú.

Després de tota la intriga i la diversió, de tots els jocs i activitats, d’haver-nos conegut millor tant a nosaltres mateixos com als companys, vam passar una estona amb la nostra secció. I com cada tarda, acabàvem tots junts berenant i parlant de tot el que volíem amb companys, amics i monitors. Al final, vam marxar cap a casa cansats però amb moltes ganes de començar oficialment amb la nostra secció el dissabte que ve.