Benvingut/da a la Bústia de Suggeriments de l´Esplai Arrels, des d'on podrà proposar suggeriments, demanar informació o resoldre dubtes a l'Esplai Arrels
Per realitzar una comunicació ha d'emplenar les dades que es demanen accedint al següent link:
 

Bústia de Suggeriments

 

Consideracions:
 

El responsable d'aquest fitxer és l´Esplai Arrels, amb CIF R5800186H i domicili C/Salvador Allende, s/n, 08830 de Sant Boi de Llobregat. L'objectiu d'aquesta bústia és donar resposta a les seves demandes i millorar la qualitat dels serveis de l´Esplai Arrels.
Aquest missatge no té repercussions legals ni paralitzarà els terminis establerts legalment per excercir qualsevol recurs, acció o dret que li pugui assistir.
Per a més informació, cal contactar amb:

C\ Salvador Allende, 6

Sant Boi de Llobregat

Tel: +936 543 007

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquestes dades no es destinaran a altres finalitats ni tampoc es facilitaran a terceres parts, d'acord amb els principis de dades de caràcter personal que estableix la Llei orgànica de protecció de dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre).
L'usuari pot exercir el seu dret de rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la vigent Llei orgànica de protecció de dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre) sol·licitant-ho personalment, per telèfon, per correu, fax o correu electrònic a l´Esplai Arrels, citada anteriorment.