Un any més les seccions de petits, mitjans i grans vam assistir a la Festa dels Esplais que es va celebrar a l'escola de les salesianes de Sant Andreu. A la festa ens va visitar Don Bosco que venia a jugar amb tots els infants.

 Però quina va se la seva sorpresa? Els nens i nenes preferien els jocs electrònics que els jocs tradicionals. Al saber això, Don Bosco va marxar molt trits perquè ningú volia jugar amb ell. En adonar-nos-en, tots vam decidir participar en una gran gimcana per demostrar que tots els valors que Don Bosco ens va transmetre segueixen vius. Acabat el matí, cada grup havia aconseguit un regal per a fer-li a Don Bosco. Quins eren aquest regals? Eren els valors, que durant 200 anys, ens ha anat donant. Amb tot això, vam arribar a l'hora de dinar, on els infants van gaudir d'una estona lliure fins a l'activitat de tarda on vam gaudir del grup d'animació Toni Tino que ens van ambientar la tarda. Per concloure la festa vam participar d'una petita celebració i abans de tornar cap a casa, vam poder gaudir d’un gran berenar conjunt.

Mentrestant, els adolescents i joves tenien tota l’escola per a ells i van aprofitar per preparar un gran espectacle amb unes convidades molt especials, unes SUPER STARS que els van animar a ser els protagonistes de la tarda. En molt poc temps van preparar una breus i esplèndides actuacions en grups reduïts i les van mostrar als altres. Van poder demostrar que son uns i unes grans artistes i es van guanyar un fabulós berenar com a recompensa de la bona feina feta!