A continuació, podeu llegir un breu resum de la tarda d'esplai a cadascuna de les seccions del passat dissabte 9 de Maig. Així, tots podreu saber quines activitats i aventures han viscut els infants i joves de l'Esplai Arrels.

Els nostres grans han fet una gran feinada, seleccionant tots els residus que el nostre personatge del diari ens havia deixat del pati. Gràcies a les chispymonedes que han guanyat, cada grup ha pogut aconseguir materials reciclats i construir un objecte útil i funcional per al nostre dia a dia.

Mitjans va fer el seu propi berenar! Sí, sí com sentiu, vam fer palmeretes i piruletes de xocolata negre i xocolata blanca.. i sabeu? Eren boníssimes!! Vam dividir la secció en dos grups i mentre un grup cuinava l'altre jugava al pati: a matar, al bote-bote, a les tasses... Ens ho vam passar d'allò més bé i a l'hora de berenar teníem molta gana així que no va sobrar ni una mica de xocolata!

Els més petits es van convertir en uns súper cuiners! Van fer un joc per demostrar que ho podien fer molt i molt bé i ens vam posar mans a l'obra! Es van fer el seu propi berenar: havien de mullar galetes en llet i, després, posar xocolata desfeta per sobre fins a fer tres pisos. Van acabar súper ràpid i estava per llepar-se els dits!! A més a més, van poder jugar al que ells volguéssin i van fer un gran partit de futbol!

La tarda dels adolescents ha estat una mica enrevessada. Al arribar, s'han convertit en diferents personatges que es trobaven involucrats en un possible cas d'enverinament. Amb la seva astúcia i perspicàcia, i seguint pistes que anaven trobant al llarg de les seves investigacions, han pogut resoldre amb èxit el cas misteriós.

Joves aquest dissabte està fent les últimes passes per a completar el projecte de finançament del campament d'estiu i, així, aconseguir anar a la comarca del Matarranya. Amb l'ajuda de la Roser, una mare de l'esplai, van fer un taller de galetes que van decorar amb fondant. Van fer uns dissenys ben macos i esperen que aquest divendres els hi prenguin de les mans.

 
 
 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.