A continuació, podeu llegir un breu resum de la tarda d'esplai a cadascuna de les seccions del passat dissabte 9 de Maig. Així, tots podreu saber quines activitats i aventures han viscut els infants i joves de l'Esplai Arrels.

Els nostres grans han fet una gran feinada, seleccionant tots els residus que el nostre personatge del diari ens havia deixat del pati. Gràcies a les chispymonedes que han guanyat, cada grup ha pogut aconseguir materials reciclats i construir un objecte útil i funcional per al nostre dia a dia.

Mitjans va fer el seu propi berenar! Sí, sí com sentiu, vam fer palmeretes i piruletes de xocolata negre i xocolata blanca.. i sabeu? Eren boníssimes!! Vam dividir la secció en dos grups i mentre un grup cuinava l'altre jugava al pati: a matar, al bote-bote, a les tasses... Ens ho vam passar d'allò més bé i a l'hora de berenar teníem molta gana així que no va sobrar ni una mica de xocolata!

Els més petits es van convertir en uns súper cuiners! Van fer un joc per demostrar que ho podien fer molt i molt bé i ens vam posar mans a l'obra! Es van fer el seu propi berenar: havien de mullar galetes en llet i, després, posar xocolata desfeta per sobre fins a fer tres pisos. Van acabar súper ràpid i estava per llepar-se els dits!! A més a més, van poder jugar al que ells volguéssin i van fer un gran partit de futbol!

La tarda dels adolescents ha estat una mica enrevessada. Al arribar, s'han convertit en diferents personatges que es trobaven involucrats en un possible cas d'enverinament. Amb la seva astúcia i perspicàcia, i seguint pistes que anaven trobant al llarg de les seves investigacions, han pogut resoldre amb èxit el cas misteriós.

Joves aquest dissabte està fent les últimes passes per a completar el projecte de finançament del campament d'estiu i, així, aconseguir anar a la comarca del Matarranya. Amb l'ajuda de la Roser, una mare de l'esplai, van fer un taller de galetes que van decorar amb fondant. Van fer uns dissenys ben macos i esperen que aquest divendres els hi prenguin de les mans.