Adolescents i Joves han tingut un cap de setmana intens. S'han desplaçatfins a Sant Vicenç per trobar-se amb tots els joves de la resta d’esplais de la federació Don Bosco de Catalunya percelebrar la GLOBAL PARTY.

El seu viatge ha començat amb un tour per varis països, on feien tot de jocs tradicionals i cooperaven per poder validar els seus passaports després de cada prova i aconseguien uns valors que es van poder situar sobre un mapamundi.

Acabada l’activitat del matí, van agafar forces a l'hora de dinar perquè a la tarda els esperava una gran caminada, el TORÍ-EXPRESS, fins l'ermita de Sant Antoni. L’excursió tenia com a marc principal veure diferents llocs del món on hi ha presència salesiana i què s’hi fa a cada indret a través d’unes proves. Al acabar l’excursió, de tornada a l’escola, cansats i cansades com estaven;  ja que el sol i la calor van pesar molt sobre els nois i noies, va haver una estona de dutxes que es va agrair molt. Un cop nets i fresquets, van sopar amb la novetat que es va fer al patí, sense taules, de manera que els nois i noies van sopar fent petits grupets i convivint amb tots els nous amics coneguts o retrobats.

Per anar acabant el dia, tot i dur una miqueta de retard sobre els horaris, van fer les bones nits, on van penjar unes fulles a un arbre dibuixat, on cadascú escrigué un somni i donava gràcies a Don Bosco. Acabat això, va arribar el que més esperaven: van ballar a la disco tot passant una estona distreta tots i totes junts. Totalment esgotats,  va arribar l'hora d'anar a dormir i, sabeu què? Els adolescents i joves van dormir en tendes de campanya!!

L'endemà al matí, amb molta mandra, es van llevar i van gaudir de l'esmorzar. I, amb molta tristesa, es van acomiadar de les noves amistats que van forjar durant el cap de setmana, esperant retrobar-se el proper any.