Éssers màgics!!! Si si, com escolteu, éssers màgics. Aquestes colònies ens hem transformat en éssers màgics. Tot just arribar a la casa i havent dinat ens va visitar un troll...

Ui quina por!!! Però, els mes petits que aquest any tenien un follet a l'esplai, ens van dir que no tots els trolls són dolents. Escoltat això, el vam deixar que s’acostés fins a la plaça a veure què ens volia explicar.

Ens va preguntar si ens ho volíem passar-ho molt bé i ens va oferir una poció màgica per què poguéssim gaudir d'unes grans colònies. Així doncs, va treure una ampolla del seu sarró, va omplir els gots del monitors i els va demanar que s’ho beguessin. Quina sorpresa!! Els monitors van patir una gran transformació!! De cop i volta ens havíem transformat de forma brusca en éssers màgics! Bruixes, fades, follets i mags... I després d’ells els tocava als nens i nenes, però aleshores el Troll va pensar que potser la transformació seria molt dura per ells, així que ens proposar que ens preparéssim abans de poder prendre-la.

Ens va separar per grups i la primera cosa que havíem de fer era fer-nos la nostra disfressa, que ens va portar una estoneta fins a l’hora de berenar. Els nens es van preparar per a ser follets i mags, i les nenes fades i bruixes!!!

Després de berenar ja només calia passar una sèrie de proves per poder completar la transformació. Vam haver de preparar un poció amb una bruixa molt lletja i una altre bruixa que llegia el futur a una bola de vidre i ens feia fer castells humans. Les fades ens vam preparar per a poder volar i ens van fer pujar primer a una cordar per a practicar els equilibris i, després, fer bombolles ben grans per a atrapar bons sentiments i transportar-los per tot arreu. Per acabar, els mags ens va concedir un poder a cadascú de nosaltres.

Fet tot això i ja fent-se fosc, estavem morts de gana i vam anar a sopar. Un cop vam tenir la panxa plena ens vam reunir a la plaça del poble per, ara si, prendre tots junts la poció màgica del troll!! Un cop presa, van aparèixer els alcaldes dels poble que ens van convidar a gaudir de la seva festa major, on després de fer un ball ritual del poble, van estar jugant a tot un seguit jocs tradicionals com llançament de boles a piles de llaunes, fer rodar l’aro, llançar bitlles i molts mes jocs. Ja ven entrada la nit, vam tenir un petit espai on vam fer tots junts les bones nits. Cadascú de nosaltres va escriure què era la màgia per a ells i vam cremar la nostre màgia per a escampar-la pel món. Fet això i ja amb unes cares de molta son, ens vam posar el pijama i cap al llit!!!

L’endemà ens llevarem molt d’hora!!! El sol feia estona que havia sortit i ens esperava un dia encara més intens que l’anterior. Vam esmorzar i fer les motxilles fins que van arribar tots els pares i mares. I sabeu què? Vam jugar al joc del macarró!!! Pares i mares contra fills i filles!!! Un matí ple de corredisses, rialles i molt, molt bon ambient.

Després de tot aquest esforç... ens havíem molt ben guanyat el dinar que vam compartir tots plegats fins l’hora de tornar cap a casa!!

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.