Fa un parell de dissabtes vam poder retrobar-nos amb tots aquells companys, amics i monitors als que no veiem des de l’últim dia d’esplai, abans de l’estiu.

I com no podia ser d’una altra manera, ho vam fer rient i gaudint d’una gran tarda a l’estil Esplai Arrels. 

Durant els jocs i dinàmiques que vam fer va quedar patent com es mantenia el genial ambient amb el que vam marxar de vacances. I també es va notar com tots havíem trobat tant a faltar aquestes hores que casa dissabte dediquem a aprendre, parlar, córrer i no parar de riure.

Des d’un primer moment el retrobament va ser emotiu, amb una acollida plena d’abraçades, divertides i boniques històries d’un estiu que ja ha acabat i molts jocs i carreres per demostrar que seguim estant en forma. A més, com cada any, vam trobar gent nova a l’esplai. I quina millor acollida els podíem fer aprofitant les bones tardes per conèixer-los i explicar-los tot allò que esperàvem d’ells durant aquest nou curs.

Però no creureu que tota la tarda va ser igual de tranquil·la, no? Ni pensar-ho! Perquè aleshores se’ns va presentar un gran misteri: algú havia robat les llistes de les seccions i els monitors que hi estarien, i havíem de trobar-les entre tots. Així, des dels més petits als més grans ens vam endinsar en un munt de proves que formaven un Cluedo gegant. A mida que anàvem superant tot el que se’ns posava per davant, anàvem rebent pistes que ens apropaven cada cop més als culpables.

I oi tant que vam aconseguir desxifrar el misteri! Quan va arribar el moment, i vam anar reunint pistes i deduccions entre els diferents grups d’investigació, no els hi va quedar més remeis que confessar-ho tot. I no només havien robat les llistes, sinó que a més les havien amagat per tot el pati per tal que no les trobéssim.

Així que, de nou, ens vam posar a córrer i a buscar-les per tot el pati. Entre tots va ser molt fàcil i ràpid: on no hi arribava un, hi arribava un altre. Vam aconseguir totes les peces i, finalment, vam poder veure quines eren les seccions definitives, quins serien els nostres companys i els nostres monitors durant tot el que esperem que serà un any fantàstic.

Després de tota la intriga i la tensió i d’haver-nos conegut encara millor que abans, vam poder passar una estona amb la nostra secció. I, finalment, per si encara havíem de dir-nos més coses o per si encara ens quedaven ganes de passar-nos-ho bé, vam compartir un pica-pica entre tots abans de marxar de l’esplai sabent que el següent dissabte ens tornaríem a retrobar.