El cap de setmana de 23 i 24 de novembre, l’Esplai Arrels va marxar de colònies al Montseny (Santa Maria de Palautordera), a la casa de colònies “La Granja”!

Dissabte a les 11 del matí, l’autocar ens va venir a buscar a l’esplai per passar un cap de setmana d’allò més divertit! Després d’arribar, conèixer la casa i tenir una mica de temps per jugar tots junts, vam dinar plegats i ens vam distribuir a les habitacions.

 

    

 

A la tarda, la Drim ens va rebre i ens va presentar casa seva i els seus animals de la granja, tot explicant que viuríem grans somnis durant la nostra estada. A més, ens va portar el seu llibre dels somnis que, després de trobar la clau, vam poder obrir i passar a dins per la porta!

 

   

 

 

Després, cada secció va estar ambientada amb una temàtica o gran joc diferents:

Els Petits van visitar el Món de Caramel i van fer piruletes.

 

  

 

La secció de Mitjans va passar una tarda al somni de Bob Esponja, a fondo Bikini!

 

  

 

Els Grans van fer d’investigadors d’un crim a partir d’un Cluedo, havien d’endevinar qui era l’assassí de Marie.

 

 

I els Adolescents i Joves van descobrir la vertadera història de la Drim i la seva família, a partir de les pistes que anaven trobant al bosc.

 

  

 

Després de sopar, els més petits de l’esplai van fer un joc de nit amb els animals de la granja de la Drim, les vaques i els pollets. Els Grans, Adolescents i Joves es van endinsar al túnel del terror durant una llarga estona. Finalment, dissabte vam acabar el somni de la Drim amb les Bones Nits.

 

  

 

Diumenge, ens vam aixecar amb les piles carregades un altre cop, ja que, la Drim ens havia preparat un safari a Kenya!! Per tant, vam passar el matí fent diverses proves i jocs molts divertits!

 

  

 

 

Per acabar el cap de setmana, ho vam enllestir tot per tornar a casa i la Drim es va acomiadar de nosaltres.

Ha estat un cap de setmana molt divertit i hem compartit moments genials!! Fins la propera!!

 

 

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.