Ahir, dissabte 8 de novembre, l'Esplai Arrels vam celebrar la castanyada!!! Els nens i nenes de cadascuna de les seccions s'han convertit en cuiners i cuineres per un dia i ho han fet genial!!

Els més Petits de l'esplai, s'han trobat una sorpresa, sí sí una sorpresa!! Voleu saber quina ha estat??? Doncs una carta de l'Adam, el follet que vam ajudar l'últim dia, en la que ens explicava que havia escoltat que avui faríem la castanyada i ens desitjava que ens ho passéssim molt i molt bé fent els panellets. I com no podia ser d'una altra manera, així ha estat, al final de la tarda teníem un munt de panellets de cirera.

Mitjans, per començar, han hagut de buscar els ingredients de la recepta per acabar fent els seus súper panellets de coco, que estaven per llepar-se els dits!! Un cop estaven llestos per posar al forn, han decidit sortir a jugar i a divertir-se al pati.

Pel seu costat, Grans han preparat uns magnífics panellets d'ametlla picada. Però abans de posar-se mans a la massa, han tret el seu decàleg i han fet memòria de totes aquelles coses que havien acordat. Un cop revisat, han estat una bona estona barrejant els ingredients, fent les boletes i cobrint tots els panellets amb moltes i moltes ametlles picades. 

I les castanyes??? No les hem oblidat!! Han estat Joves i Adolescents qui las ha preparat. S'han organitzat molt i molt bé. Un grupet s'ha encarregat de fer les paperines amb papers de diari, uns altres han tallat les castanyes i les han deixat en remull esperant a que tinguéssim la castanyera ben calenta per a poder coure-les. Amb molta paciència les hem anat fent i posant a les paperines.

Ha estat una tarda amb molt d'esforç i treball per part de tothom i gràcies a això, hem pogut gaudir d'una gran castanyada amb un deliciós i espectacular berenar.

TENIM UNS GRANS CUINERS I CUINERES A L'ESPLAI!!