El cap de setmana del 22 i 23 de novembre l’Esplai Arrels va marxar a la casa de colònies de Can Putxet.

El dissabte a les 11h vam agafar els autocars. De sobte, als autocars van pujar uns pirates que ens volien acompanyar a una illa paradisíaca que es deia Can Putxet. Un cop hi vam arribar, vam inspeccionar el terreny abans de dinar.

Quan ja estàvem situats, els pirates van decidir fer-nos unes proves per a convertir-nos en uns bons pirates!

Tota la primària van fer una gimcana amb diferents proves (punteria, circuits,...) per poder aconseguir materials per fer-se una bona disfressa de pirata. Mentrestant, adolescents i joves van decorar una sala com si fos un vaixell.

Després de sopar, els pirates ens van dir que en aquella illa hi havia un tresor amagat i van proposar-nos que els ajudéssim a trobar el mapa del tresor i la clau que l’obriria. Petits i mitjans es van encarregar de trobar claus que poguessin obrir el tresor i la resta de seccions van haver d’aconseguir trossos de tela (que estaven protegits pels pirates) que intercanviarien per trossos del mapa.

 

El diumenge, ens vam adonar que faltava un tros del mapa que indicava on estava el tresor i vam jugar tots junts a la bandera per poder aconseguir-lo.

 

Finalment, gràcies a l’ajuda dels pirates i tota la nostra participació vam poder trobar el tresor!!