Dissabte 28 de març, va ser un dia atípic per a les seccions de Joves i Adolescents. Per començar, les dues seccions es van ajuntar per dur a terme una gimcana tots plegats.

 L'altra cosa més sorprenent encara va ser que podien utilitzar els mòbils durant l'activitat. Sí, sí, com escolteu!! I és que, resulta que la gimcana girava al voltant dels codis QR, els quals amagaven imatges retocades de zones de l'escola, amb les que havien de demostrar que sabien on es localitzaven. A més a més, comptaven amb que teníen petites proves per poder arribar al final.

Els Grans van posar en joc tota la seva valentia per tal de salvar uns animalons dels caçadors furtius!! Van rescatar els seus territoris, els van construir una casa amb cartes i, fins i tot, van inventar la història del seu futur! El nostre personatge del diari els va ensenyar que hem de ser valents i protegir a aquells que no poden sols.

 

Mitjans teníen una tarda més tranquil.la, ja que, havíen de posar totes les seves energies en construir el seu drac!! Així que, amb cartró, cartulina i colors, molts colors, van fer uns dracs fantàstics per portar als pares!! 

 

Finalment, Petits va rebre una altra carta del seu amic Adam. L'Adam els deia que els hi tocava trobar al Gnomeo, un dels amics del fullet que s'havien perdut pel bosc. Per poder trobar-lo, van pensar que la millor manera era veient la peli de "Gnomeo y Julieta". Així que, van pasar una magnífica tarda de cinema menjant crispetes i ballant amb el Gnomeo!!

 

Vam passar una tarda d'allò més divertida!!

 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.