Els infants i joves de l'Esplai Arrels van aprofitar la tarda d'ahir per a celebrar un moment de l'any molt important per a nosaltres, la Pasqua.

Des del començament de l'activitat ens vam organitzar d'una manera diferent a l'habitual.

Cadascú tenia un paper durant la tarda, alguns eren els padrins i altres els fillols. Aixi doncs, per parelles padrí-fillol van anar fent les activitats que havíem preparat entre les que hi havia: buscar ous de Pasqua, un circuit d'obstacles, muntar una mona...

 

Vam ser molts més participants als que esperàvem, però com diem sempre: quans més serem més riurem! I així va ser, al final de l'activitat vam organitzar un joc del mocador gegant on tots els nens de l'esplai van participar!

Per finalitzar amb la tarda d'activitat, els padrins van regalar simbòlicament la mona al seu fillol i van compartir la mona per a berenar.

Entre donuts, plomes, pollets i ous vam passar una tarda d'allò més divertida! Us dessitgem molt bona Setmana Santa i que gaudiu de temps amb les vostres famílies i amics.

 

També volem donar la benvinguda a les noves incorporacions que hem anat tenint durant el segon trimestre, nous nens i nenes que ens acompanyaran cada dissabte en una nova aventura!

 

Ens veiem el dia 11 d'Abril per a encetar un nou trimestre a l'Esplai Arrels, una forta abraçada! 

Últims Posts

Festa Don Bosco 2019

El passat dissabte ens vam reunir tots a l’esplai per celebrar junts la festa de Don Bosco. I no només hi vam estar els de sempre, sinó que era un dia on van poder venir tots els amics que volguessin!

Festa Inici 2018

Amb les piles carregades de tota la disbauxa de l’estiu arribàvem aquest dissabte amb ganes de començar l’esplai de la millor manera possible. Retrobaments, nous companys i monitors, cares d’alegria, jocs i carreres eren només algunes de les coses que es podien observar a l’inici de la tarda. Encara no s’havia començat l’activitat i ja es palpaven les ganes de jugar.

Coco - Carnestoltes 2018

L'altre dissabte vam fer un viatge a un altre món, vam anar al món dels morts. En entrar ens esperaven els tiets del Miguel per a poder certificar que podíem passar, i ja allà dins trobàvem a tota la resta de morts i a Miguel, un nen mexicà que s'ha colat al món dels morts i que ha d'intentar tornar al món dels vius, 

Festa de Don Bosco 2018

Si bé és cert que al nostre esplai podem pressumir que ens agrada la festa i la disbauxa, encara ens agrada més si la celebració és per algun motiu important! I què hi ha per nosaltres més especial que poder celebrar tots junts el dia de Sant Joan Bosco? 

Charlie i la Fábrica de xocolata - Colònies novembre 2017

Ha passat ja una setmana, però encara tenim molt presents les colònies que vam viure fa uns dies. Van ser dos dies plens d’alegria en els que vam poder gaudir de les activitats compartint entre tots (des dels infants fins als monitors) riures, abraçades i moments de tots colors! Van ser dos dies en el que tots vam poder i aconseguir fer grup, deixant de banda les nostres diferències per aprofitar al màxim tot allò que ens uneix.